KARS / MERKEZ - Kocabahçe Ortaokulu

Etiket Sonuçları: okul

Şbt

KAFKAS projesi "Oyunlarla İngilizce" kapsamında şubat ayında 7. sınıflar ile oynanan adam asmaca oyununun alternatifi "Mouse Ate The Cheese" oyunu ile kelime heceleme çalışılıyor.

Şbt

KAFKAS projesi "Oyunlarla İngilizce" kapsamında ocak ayında 8. sınıflarla oynanan "Charades" oyunu ile ünite kelimeleri çalışılıyor.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı birinici dönem sonu faaliyetlerimiz kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerimizden kareler.

Şbt

Okulumuzda düzenlenen bilgi yarışmasının birincileri 7/A sınıfından Elif İNALKAÇ ve Medine AĞAOĞLU oldu! Kendinlerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Okulumuzda olup bitenleri artık güncel instagram sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kars Kocabahçe İlk-Ortaokulu (@kars_kocabahce_ilkortaokulu) • Instagram fotoğrafları ve videoları